Het ontstaan van kinderfysiotherapie Leeuwarden

De geschiedenis Kinderfysiotherapie Leeuwarden begon in 2003. Toen zijn Carola Schrijvers en Susan van der Beld Kinderfysiotherapie Leeuwarden begonnen met hun praktijk. Na de opleiding tot algemeen fysiotherapeut leidt de drie/vier jarige master opleiding tot gespecialiseerd kinderfysiotherapeut. Zij hebben zich gericht op kinderfysiotherapeut om te  onderzoeken en behandelen van problemen ten aanzien van de (senso)motoriek van kinderen van nul tot achttien jaar.

Kinderfysiotherapie Leeuwarden

Tijdens en na de behandeling kregen Carola en Susan van de kinderen tekeningen wat zij inmiddels weer konden doen. Een van deze illustraties is het eerste logo geworden van de praktijk.

Het logo is gemaakt door een zesjarige die aan het voetballen is. Met een grote glimlach kan hij weer meedoen.

klaar voor de toekomst

Vele kinderen geholpen door Carola en Susan en inmiddels samen met twee andere collega’s Marije en Maaike-Anne. 

Ieder kind is uniek en daarom leveren wij allemaal maatwerk. Dit maakt het werk afwisselend, motiverend, uitdagend en inspirerend. 

In 2017 zijn we gestart met het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl.

kinderfysiotherapie leeuwarden

Deze eervolle klus ging naar het team van eko strategie en design, die zich hier vol overgave op stortte. Na een brainstorm met de Carola en Susan had hij genoeg input voor het ontwerpen van het logo.

In een aantal presentaties hebben we samen Eko het logo besproken waardoor het definitieve logo is ontstaan. Het was wel moeilijk om het oude logo los te laten, maar het nieuwe logo laat nu duidelijk zien op wie we ons willen richten. 

De hand staat voor fysiotherapie. Door de stijl is er gekozen voor herkenbare vormen. Dit staat voor maatwerk. Het beertje is voor zuigelingen, de vlinder voor peuters en kleuters en de opkomende ster voor schoolkinderen en jongeren.

Vragen? Neem gerust contact op

Bel ons op 058 – 213 77 50
Stuur een email naar: info@kinderfysiotherapieleeuwarden.nl